Leden

ABD Renault Nissan


Algemeen
Bedrijfsnaam:ABD Renault Nissan Branche:Handel en reparatie Contactpersoon:dhr. Henk Siemensma/ Sander Broekhuizen


Bedrijfsprofiel

ABD is het snelst groeiende autobedrijf in Friesland als het gaat om nieuwe zakelijke klanten. We mogen ons dan ook de bedrijfswagenspecialist van Friesland noemen. Sander Broekhuizen en Henk Siemensma denken altijd met u mee, niet alleen als het gaat om mobiliteit maar ook als u vragen heeft over investeringsaftrek, subsidies en bijtelling. Zij zijn uw vaste contactpersonen en staan elke dag voor u klaar.

Natuurlijk is een lage prijs bij aanschaf of leasing van de auto belangrijk, maar ook na de aflevering van de auto doen wij er alles aan om uw auto zo weinig mogelijk stil te laten staan. Bij onderhoud en reparatie denken wij altijd met u mee om de auto zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Lukt dit niet? Wij hebben altijd vervangend vervoer voor u klaar staan, tegen vriendenprijzen.

Zoveel service en dan ook nog de zekerheid dat u nooit teveel betaald. Onze 3 zekerheden zijn inmiddels al een begrip;

Wij garanderen de laagste kosten per kilometer
Wij repareren niets zonder uw toestemming
Gegarandeerd de beste service
Wij staan met onze 24 uurs service dag en nacht voor u klaar. Wij zorgen dus dag en nacht dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. Ook heeft u 24 uur per dag (gratis) inzicht in de historie van uw wagenpark, u kunt hier zien wanneer uw auto(‘s) onderhoud heeft gehad en/of APK gekeurd moet worden. Ook als u vergeet wanneer uw auto(‘s) aan onderhoud of APK toe zijn wordt u hier door ons aan herinnerd d.m.v. een e-mail. Makkelijker kan het niet. Totaal ontzorgen tegen de scherpste prijs, dat is onze strategie. Welkom bij ABD!

 
  • Overig ABD Renault
  • Overig ABD Renault
  • Overig ABD Renault
  • Overig ABD Renault Nissan
  • Overig ABD Renault Nissan
  • Overig ABD Renault Nissan
  • Overig ABD Renault Nissan