Leden

TIJD uitvaartBegeleiding


Algemeen
Bedrijfsnaam:TIJD uitvaartBegeleiding Branche:Overige (dienstverlening) Contactpersoon:mevr. N.E. de Vries-Simmers


Bedrijfsprofiel

Soms is de TIJD gekomen om afscheid van iemand te nemen, hoe verdrietig ook. Wij nemen de TIJD om er samen met jou een passend afscheid van te maken.

TIJD uitvaartBegeleiding is een onafhankelijke uitvaartonderneming waar je bij een afscheid Begeleid wordt door Nathalie de Vries of Margriet Verloop. Samen met jou nemen we alle TIJD en hebben we alle TIJD om vorm te geven aan een passend afscheid. Wij willen graag dat je in het afscheid de overledene herkent en dat de plaats van het afscheid, sfeer, muziek, bloemen en kist een geheel zijn. 

We kunnen je natuurlijk inspireren met ideeën en voorbeelden, maar denken dat het waardevoller is wanneer we zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen die bij jezelf vandaan komen. We willen dit proces graag Begeleiden, zodat het klopt, zodat het past, zodat het eigen is en zodat het een passend afscheid wordt.

Als het moment nog niet daar is, maar je vindt het prettig om alvast na te denken over je eigen afscheid, dan gaan we graag met je in gesprek. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Nathalie & Margriet
  • Overig TIJD uitvaartBegeleiding