Leden

Vita Wonen Makelaars en taxateurs


Algemeen
Bedrijfsnaam:Vita Wonen Makelaars en taxateurs Branche:Overige (dienstverlening) Contactpersoon:dhr. C. Speerstra


Bedrijfsprofiel

Vita Wonen is een jong en actief full-service NVM-makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden in Joure, Heerenveen en omstreken. Wij doen wat je van een deskundige makelaar mag verwachten: kopers vinden voor een huis en huizen vinden voor een koper. Wij zoeken samen met onze opdrachtgever naar de match.

Enthousiast. Compleet.
Vita Wonen is opgericht in 2011. We zijn een innovatief en enthousiast team, en deinzen niet terug voor stevig onderhandelen. Onze klanten zijn koningen, allemaal. Het fijne aan ons kantoor is dat we samen met Wind Financieel Advies onder 1 dak werken. Zo kunnen we onze klanten volledig begeleiden op het gebied van onroerend goed, hypotheken en verzekeringen.

Makelaarskantoor Plus
Wij voeren het NVM-logo met grote trots. En natuurlijk komen alle panden die we in de verkoop hebben op Funda. Maar een woning verkopen gaat voor ons veel verder dan foto’s op internet en een bord in de tuin. Wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op: info@vitawonen.nl of 0513-617050.
  • Overig Vita Wonen Makelaars en taxateurs
    Het team van Vita Wonen, Chris Speerstra en Christa Wiersma