Nieuws

Opening nieuwe jaar 2018

Geplaatst op: maandag 08 januari 2018 om 23:24 uur

Op 4 januari 2018 hebben we traditioneel het nieuwe jaar ingeluid met een buffet en om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. We waren weer met grote getale aanwezig  en hebben -ook tradioneel- geluisterd naar de speech van onze voorzitter Jan Bijlholt.. 

Lees volledig bericht


gezamenlijke avond koepelondernemersverenigingen De Fryske Marren

Geplaatst op: maandag 08 januari 2018 om 22:37 uur

Al vroeg in verband met het eten waren we op 17 oktober 2017 bij Burggolf Legemeer, bij ons allen bekend als de golfclub St. Nyk, voor onze gezamenlijke bijeenkomst tezamen met onze beide zusterorganisaties in de gemeente, VvBL uit Lemmer en ONG te Balk. Mede door de leuke presentatie van Wim Anker, vooral bekend vanwege zijn broer Hans, ahum, die ons maar weer eens geleerd heeft dat recht recht is en krom krom en dat de rug recht houden niet zo gemakkelijk is. Gelardeerd met veel voorbeelden kregen we een goed idee hoe de strafadvocatuur werkt en Anker & Anker advocaten in het bijzonder.

Lees volledig bericht


Onze nieuwe voorzitter: Jan Bijlholt van Alderse Baas advocaten

Geplaatst op: maandag 12 juni 2017 om 10:36 uur

Op de Algemene Ledenvergadering is Jan Bijlholt verkozen tot nieuwe voorzitter van de Ondernemersvereniging Skarsterlan. 

Lees volledig bericht


Barbecue bij Jachtwerf De Jong

Geplaatst op: maandag 12 juni 2017 om 10:32 uur

We waren te gast bij Jachtwerf de Jong in Joure, waar we met schitterend weer hebben genoten van een heerlijke barbecue. 

Lees volledig bericht


Smuk Oerke bij AA Trappen op 6 april

Geplaatst op: maandag 20 maart 2017 om 20:08 uur

We worden uitgenodigd door AA Trappen aan het Brandemeer 9 in Joure. Gastheer is directeur Pieter Hania die een rondleiding zal verzorgen door het bedrijf. De ontvangst is vanaf 17u30, en er wordt voor een 'goede hap' gezorgd! 

Lees volledig bericht


Gezamelijke avond met Tom Coronel

Geplaatst op: maandag 20 maart 2017 om 20:05 uur

Ca. 250 ondernemers hoorden een inspirerende lezing aan van Tom Coronel. Tijdens de afsluitende borrel hoorden wij alleen maar positieve reactie over deze lezing, dus wederom een geslaagde avond.

Lees volledig bericht


Masterclass

Geplaatst op: vrijdag 10 maart 2017 om 01:10 uur

 De OVS-masterclass avond in Maart 2017  was wederom een succes. Deze avond begon met de gastspreker : informatierechercheur Bert Wolf van de FIOD en daarna konden de leden 3 Masterclasses volgen. Een avond voor ondernemers - door ondernemers!  
Diverse onderwerpen kwamen tijdens deze Masterclasses aan bod en de leden gingen naar huis met praktische en concrete tips en weetjes.
Uiteraard was er na afloop nog tijd om lekker bij te praten onder het genot van een borrel en een bitterbal.

Lees volledig bericht


Gemeente De Fryske Marren biedt nieuwe bedrijven 1e jaar lidmaatschap OVS aan

Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013 om 15:19 uur

Om het ondernemersklimaat te stimuleren krijgen bedrijven die zich nieuw vestigen binnen de gemeente het lidmaatschap aangeboden van de Ondernemersvereniging Skarsterlân.

Lees volledig bericht