Activiteiten

Algemene ondernemersavond vml. Skarsterlân

Datum: donderdag 9 meiTijd: 19.30 uurEinde: 22.00 uurOrganisatie: gemeente De Fryske Marren en OVSPlaats: JoureLocatie: ’t HaskeEntree: spreker Sabine OberhuberWebsite: http://www.turntoo.com
 
Bijzonderheden:

OVS en de gemeente De Fryske Marren organiseren elk jaar een avond met een thema. Dit jaar is dat de Circulaire Economie, tezamen met Creativiteit, Duurzaam Bouwen, Innovatie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een uitdagend en actueel geheel. En uiteraard gekeken naar de praktijk en uw eigen organisaties. We staan er met zijn allen niet onwelwillend tegenover, soms omarmen we het al ten volle, meestal is het totaal onbekend, al zijn er al diverse signalen dat er verandering op komst is en hier en daar is ingezet. Het heeft toch nog iets van ver van mijn bed, Wat is het? wat doet het? Is het iets voor mij/ons bedrijf? En hoe dan? Het begint bij besef. Laat u verrassen!

Sabine Oberhuber, zakelijk partner van de eveneens bekende Thomas Rau, gaat in op deze materie. Ze signaleert trends, met nadruk op het vraagstuk van bezit naar gebruik. 

Ondernemers hebben rechtstreeks van de gemeente een brief ontvangen. Met de in de brief vermelde aameldcode kunt u (max 2 personen) inschrijven voor deze avond op https://www.ovs-skarsterlan.nl/avond 

Geef u op voor 4 mei 2019. Uiteraard is er ruim tijd om met andere ondernemers uit onze gemeente kennis te maken en er zijn geen kosten aan verbonden.


Verslagen

Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.