Leden

Dutch Dream Group


Algemeen
Bedrijfsnaam:Dutch Dream Group Branche:Financiele dienstverlening Contactpersoon:dhr. Berend Westra

Directielid:dhr. Berend Westra


Bedrijfsprofiel

Nederland is een land van ondernemers. En dan vooral van MKB en familiebedrijven. In die unieke ondernemerscultuur ontstaan geheel eigen uitdagingen. Een ondernemer gaat niet zomaar met pensioen en een DGA kan niet van de één op de andere dag uit zijn bedrijf stappen. Voor al die ondernemers die in of uit een bedrijf willen stappen is er Dutch Dream Group (DDG). Wij begeleiden jou in het gehele traject van aankoop, verkoop of bedrijfsopvolging van jouw MKB onderneming.

Concreet: wij vinden wat je zoekt en maken het werkelijkheid. Dat kan een (ondernemende) investeerder zijn voor het (gedeeltelijk) overnemen van je bedrijf, een ondernemende management buy in kandidaat, een combinatie van een ondernemer en investeerder(ers) of een bedrijf dat je zelf wilt overnemen. Welke oplossing het ook is, je gaat nooit over één nacht ijs. Je bent kritisch. Terecht ook. Vanuit ons netwerk en vanuit onze kennis helpen wij jou verder. Wij bieden een groot aantal potentiële kandidaten, op basis van een nauwkeurig profiel dat we samen opstellen en dat combineren we met onze eigen creativiteit. Zo zetten we samen, stap voor stap, een proces met een helder einddoel in gang.

Als geen ander weten wij dat dit soort trajecten niet uitsluitend zakelijk zijn. Bedrijfsopvolging gaat over de toekomst van je bedrijf en je personeel. Centraal staat eveneens wat jij wil. In de eerste plaats streven we naar een resultaat waar jij tevreden mee bent. Een tweede, belangrijk streven is een gezonde toekomst van de onderneming. Of we je nu ondersteunen bij een bedrijfsovername of de verkoop van je bedrijf.

Een bedrijfsovername is altijd een kantelpunt. Een kans om stappen te zetten en nieuwe dynamiek te creëren. Vaak is dit ook het uitgesproken doel, wanneer je als ondernemer besluit dat het tijd wordt voor iemand anders. Dit doel hebben wij net zo scherp voor ogen als jijzelf. Wij grijpen dit moment aan om de kracht van de juiste match te laten werken. De combinatie van de juiste ondernemer en/of investeerder met de juiste onderneming brengt zaken in een stroomversnelling.

Neem voor meer informatie en/ of vragen contact op met Berend Westra, senior adviseur.