Leden

JIP B.V


Algemeen
Bedrijfsnaam: JIP B.V Branche:Handel en reparatie Contactpersoon:dhr. S de Boer

Directielid:dhr. P van Houttum Directielid:dhr. P Oostwoud


Bedrijfsprofiel

 

 

Het gemak van alles onder één dak!

Perfekt Pak - JIP is de "supermarkt" voor uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor al uw verpakkingen, kantoorartikelen, bedrijfskleding, schoonmaakartikelen en alle andere verbruiksmaterialen die u nodig heeft om uw werk tot een succes te maken.

Wat betekent dat voor u?

- Eén leverancier die weet wat u gebruikt en snel bij u kan bezorgen. U bespaart tijd en reiskosten;
- Kleinschalig bestellen tegen messcherpe prijzen. U heeft een optimale voorraad tegen lage kosten.

Maandelijks voegen wij vele honderden nieuwe artikelen toe aan het assortiment. Bekijk het assortiment op jipsnel.nl. Zit er nog niet tussen wat u nodig heeft? Laat het ons weten en dan nemen wij contact met u op zodra het er is.

 

 

Jip logo  voor jou!

 

Graag willen wij aan u voorstellen: Jip.

Jip is de hardwerkende, eerlijke en meedenkende duizendpoot van ons bedrijf. Vertrouwen staat bij hem hoog in het vaandel en hij staat klaar voor iedereen.

Met de bedrijfsnaam Perfekt Pak verwijzen wij naar ons verleden als groothandel in verpakkingsmaterialen. Jip staat symbool voor de toekomst waarin de warme band met u als klant centraal staat. Daarom gaan wij vanaf 1 januari 2015 ook als bedrijf verder onder de naam Jip.

Jip is er voor u als klant.

 

 

Gratis bezorging van orders boven de € 50,-

Voor orders onder de € 50,- rekenen wij een bijdrage in het transport van € 5,-. Dankzij deze kleine bijdrage kunt u bij ons voor elke bestelling terecht, hoe kleinschalig ook. Een pakje pennen, een set kwasten of een doos lekkere snoep?

Wij bezorgen het!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0513 - 48 18 18 of per mail op verkoop@jipsnel.nl.