Leden

Westh Invest


Algemeen
Bedrijfsnaam:Westh Invest Branche:Geen Contactpersoon:dhr. Berend Westra

Directielid:dhr. Berend Westra


Bedrijfsprofiel

Westh Invest
Wij zijn actief met risicodragend kapitaal dat wij beschikbaar stellen voor kansrijke ondernemers. Wij zijn zelf jarenlang ondernemer en beschikken over kapitaal afkomstig van aangesloten vermogende (voormalige) ondernemers. Naast kapitaal stellen wij kennis ter beschikking. Wilt u kennismaken met Westh Invest?
Neem dan contact op met Berend Westra. Hij was in 2003 medeoprichter van Corporate Match Advsory. Dit corporate finance bureau is in 2019 ondergebracht bij Dutch Dream Group. Berend is betrokken geweest bij tientallen overnames. Hij praat u graag bij over de (on)mogelijkheden.
‚Äč
Overnames door managers en ondernemers
Wij richten ons op investeringen in het Mkb en starters met vernieuwende concepten. Onze ervaring is in meerdere branches opgedaan waardoor we snel kunnen schakelen en beslissen. We investeren en nemen aandelenbelangen vanaf 5% tot 60%.

Overnamefinanciering
Zoekt u financiering voor uw beoogde overname? Wij beschikken over voldoende kapitaal en zorgen voor een optimale financieringsstructuur waardoor de overname doorgang kan vinden.

Advies en interim
Heeft u behoefte aan een analyse en waardering van uw beoogde overname? Wij beoordelen onafhankelijk de uitgangspunten en prognoses. Tevens kunnen wij op freelance basis uw organisatie bijstaan voor een bepaalde periode en tijdsindeling. Contactgegevens


 

Bezoekadres Mauritslaan 17 8448 PL Heerenven
Postadres Mauritslaan 17 8448 PL Heerenven

 
Contactgegevens
Telefoon:   Fax:  Mobiel:   Website:www.westh.nl E-mailadres:info@westh.nl
 Contactpersoon: dhr. Berend Westra

 


Openen in Google Maps