Leden

Westra Fusies & Overnames


Algemeen
Bedrijfsnaam:Westra Fusies & Overnames Branche:Geen Contactpersoon:dhr. Berend Westra

Directielid:dhr. Berend Westra


Bedrijfsprofiel

Westra Fusies & Overnames i.s.m. Dutch Dream Group, specialist in fusies & overnames

Wij zijn actief in de overnamemarkt als adviseur en bemiddelaar sinds 2003 en beschikken over een breed netwerk van bedrijven, ondernemers en financiers. Wij hebben vele transacties succesvol mogen afronden namens verkopende ondernemers en kopende partijen.

Wilt u kennismaken?
Neem dan contact op met Berend Westra. Berend is dagelijks betrokken overnames en financieringen. Hij praat u graag bij over de (on)mogelijkheden.

Westra Fusies & Overnames werkt samen met Dutch Dream te Amsterdam. Hierdoor beschikken wij over een gedegen team van specialisten waardoor wij alle kennis beschikbaar hebben voor u.

Actieve verkoopbemiddeling voor ondernemers

Elke ondernemer komt op dat onvermijdelijke punt dat hij zich afvraagt: Wil ik doorgaan of een stap terugzetten en me met andere dingen bezighouden? Als je neigt naar het laatste, dan speel je met de gedachte je bedrijf te verkopen. Het eigen bedrijf verkopen is een grote stap voor veel ondernemers. Er spelen diverse vragen: Waar vind ik de juiste koper? Krijg ik een goede prijs? Is de toekomst van mijn bedrijf straks veiliggesteld? Kunnen mijn mensen er blijven werken?

Zit je ook met dergelijke vragen? Wij ondersteunen en ontzorgen. Die ondersteuning is praktisch; door ons grote netwerk zijn we in staat bevlogen ondernemers en betrouwbare investeerders te vinden. 

Wat is mijn bedrijf waard?

Zodra je speelt met de gedachte je bedrijf te verkopen wordt die ene vraag opeens héél actueel: wat is mijn bedrijf waard? Dat lijkt een simpele vraag met een simpel antwoord. Bedrijfswaardering werkt echter anders dan de taxatie van bijvoorbeeld onroerend goed. Bedrijfsoverdracht gaat zelden over geld alleen. Aandelenwaarde, betrokkenheid, toekomstperspectief, voorwaarden en vooral emotie spelen een rol. Want wat zijn waarborgen voor een goede toekomst voor je bedrijf en je personeel, jou en een koper waard?

‚ÄčFinanciering

Je bent ondernemer en je bedrijf groeit en bloeit. Het gaat goed, maar door of voor de verdere groei ben je op zoek naar aanvullend kapitaal. Kapitaal om te investeren in verdere uitbreiding of omdat door de groei de liquiditeit gaat knellen door bijvoorbeeld werkkapitaal beslag of verhoogde voorfinancieringsperikelen. Je bent op zoek naar begeleiding bij financiering voor je bedrijf.

Overnamebegeleiding voor managers

Ben je directielid of medewerker van een onderneming en overweeg je aandelen te kopen – of zelfs een volledige overname – van het bedrijf waar je nu werkt? Bijvoorbeeld omdat je daarvoor bent benaderd door de huidige aandeelhouder(s)? Wij zijn specialist in het begeleiden van management-buy-outs (MBO’s). Deze vorm van bedrijfsovername kent zijn eigen kansen en risico’s. Wij maken je er graag mee bekend. Speelt er een concreet traject? Neem contact op met ons. Wij gaan graag met je in gesprek en bieden ondersteuning waar nodig.